BKeeper gant gardien fotball

Veelgestelde vragen over keepershandschoenen en keeperuitrusting.

Voordat we iets online kopen, hebben we altijd vragen. We hebben de belangrijkste vragen, over onze keepershandschoenen en andere vragen over de positie van doelman, gekozen.

Als je geen antwoord vindt op je vraag, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: [email protected]

Vragen - Antwoorden - Doelman

Praktisch alle websites van voetbalhandschoenen hebben een maattabel. 

Bij BKeeper kunt u het vinden op al onze productpagina’s of door onze artikelen te lezen, zoals bijvoorbeeld deze. U moet weten dat de meeste merken dezelfde maatvoering hebben. Sommige merken maken echter gebruik van halve maten, wat wij niet aanbieden bij BKeeper. Als u bijvoorbeeld maat 8,5 heeft, raden wij u aan om keepershandschoenen te kiezen in maat 9. 

Als u twijfelt voordat u een BKeeper lid wordt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op [email protected] of per telefoon op 06 45 06 47 34.

Keepershandschoenen zijn binnen Nederland verkrijgbaar in onze online webshop bkeeper-sport.nl

Veel professionele en amateurkeepers spugen in hun keepershandschoenen. 

De reden hiervoor is heel simpel, water zorgt voor meer grip op je voetbalhandschoenen

Pas op, veel keepers weten niet dat spugen in je handschoen niet goed is. Waarom? Speeksel bestaat uit CO2 en dit beschadigt het schuim, dat is gemaakt van latex. De beste methode is om de handschoenen vochtig te maken met schoon water.

Er zijn niet per se betere keeperhandschoenen, maar wel handschoenen die al dan niet aan uw behoeften voldoen. 

Grote merken produceren hun handschoenen grotendeels in dezelfde fabrieken (bijvoorbeeld Duits schuim van Latico). Vervolgens heeft elk merk zijn eigen distributiestrategie en bekendheid

Sommige merken betalen bijvoorbeeld professionele keepers wat doorwerkt in de uiteindelijke prijs voor de consument. 

Bkeeper heeft ervoor gekozen zo transparant mogelijk te zijn en hoogwaardige keeperhandschoenen te bieden tegen eerlijke prijzen. We kunnen echter niet zeggen dat onze Bkeeper-handschoenen beter of slechter zijn dan die van Adidas, Nike, RG of Uhlsport.

Het is belangrijk om goed voor je keeperhandschoenen te zorgen, zodat ze langer meegaan. 

Was je keepershandschoenen voor en na elk gebruik zonder accessoires en met lauw water. Dit voorkomt dat vuil blijft plakken en in het schuim doordringt. 

Droog je keepershandschoenen door ze 24 uur in een kamer op kamertemperatuur te laten staan (niet op een radiator of in de zon). 

Bewaar je keepershandschoenen in de originele verpakking en vermijd dat je ze buiten de hoes of tas van de voetbal laat liggen. 

Het is altijd ingewikkeld om je keepershandschoenen te kiezen, omdat er veel criteria zijn waarmee je rekening moet houden. (Aantal trainingen, voetbalwedstrijden, synthetisch, schurend terrein en andere).

Er zijn nog steeds 4 criteria die opvallen, de handpalm, de snit, het verband en het comfort.

We beschrijven in detail de soorten kenmerken die aanwezig zijn op keepershandschoenen. om de beste handschoen te kiezen die aan uw eisen voldoet.

Alle keepershandschoenen worden verkocht in een zakje. Op de zak vind je de maat van de voetbalhandschoen en de naam van het model met behulp van de barcode. 

Als je twijfelt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice door ons een e-mail te sturen naar [email protected].

Winkelwagen
;