BKeeper gant gardien fotball

Keepershandschoenen voor jongeren

De collectie Keepershandschoenen voor jongeren

33 recensies

 59,99

63 recensies

 59,99

15 recensies

 39,99

2 recensies

 39,99

Alle technologieen van de keepershandschoenen voor jongeren

Waarom zou een jongere keeper niet dezelfde handschoenen kunnen dragen als een professionele keeper?
Bij BKeeper is ons assortiment keepershandschoenen voor jongeren gemaakt met dezelfde materialen als ons assortiment voor volwassenen. We willen de jongeren een kans geven om zich zelfverzekerd te voelen en in de beste omstandigheden te kunnen spelen. Het leren van de keeperspositie is een sleutelmoment in je carriere. Elk kind heeft recht op het beste schuim om de bal met succes te vangen, op een handschoen die resistent is om duiken op synthetische, gras- of schurende oppervlakken te vangen.

Daarnaast willen we ouders geruststellen door comfort en veiligheid te bieden op al onze keepershandschoenen voor jongeren. Deze handschoenen zijn unisex en zijn geschikt voor alle hand- en polsvormen.
De keeper is een sleutelelement op het veld en het goed kiezen van deze uitrusting kan erg complex zijn.  Wij zijn ervoor om u te ondersteunen en adviseren bij uw aankoop.

Indien u meer wilt weten over de positie van de keeper, kunt u een kijkje nemen op onze voetbalblog. Daar wacht een grote hoeveelheid artikelen op u (Hoe kies je de juiste handschoenen voor de jongeren?).

De keepershandschoenen voor jongeren variëren van maat 4 t/m maat 6, zij passen zich aan alle polsen aan en zijn allemaal voorzien van een dubbele elastische bandage die zorgt voor een betere ondersteuning. Bovendien is schuim een fundamenteel element in een handschoen; Daarom is er gekozen om de paren uit te rusten met kwaliteitsmaterialen. De afneembare staven zijn een echt pluspunt om de veiligheid van de handen en vingers van de jongere te garanderen zodat ze niet omdraaien en u kunt ze verwijderen zoals u wilt.

Bij BKeeper staat kwaliteit voorop. Ons team staat voor u klaar, adviseert u en begeleidt u bij de geringste vraag.

Winkelwagen
;