BKeeper gant gardien fotball

Keepershandschoenen

De collectie Keepershandschoenen

9 recensies

 59,99

13 recensies

 59,99

9 recensies

 59,99

4 recensies

 59,99

33 recensies

 59,99

63 recensies

 59,99

40 recensies

 59,99

31 recensies

 59,99

15 recensies

 39,99

2 recensies

 39,99

Keepershandschoenen en -uitrusting van BKeeper

BKeeper is een online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige keepershandschoenen en voetbaluitrusting tegen een onverslaanbare prijs. We denken aan uw prestaties op het voetbalveld en uw portemonnee (goedkope handschoenen).

Hoe kiest u de juiste maat keepershandschoenen?

Wij verkopen keepershandschoenen voor volwassenen (taille 7 à 11) en voor jongeren (taille 4 à 6). Allereerst kijkt u naar de handschoenen die u nu draagt, ook al is het een ander merk voetbalhandschoenen (bijvoorbeeld: Adidas, RG, Uhlsport of Titan), dit geeft u inzicht voor uw lengte. Vervolgens meet u de omtrek van uw handpalm en pols, daarmee kunt u onze maattabel raadplegen. Veel keepers hebben een tussenmaat (8,5), wij raden u dan aan de grotere maat te nemen (maat 9).

Welke keepershandschoenen moet ik kiezen voor schurende of synthetische velden?

Voor schurende of synthetische velden raden wij aan keepershandschoenen met een hybride snit te gebruiken. De hybride naad biedt een groot gripoppervlak en omhult vooral de vingers beter, wat zorgt voor extra grip in vergelijking met de negatieve snit. Een tweede belangrijke criterium is het schuim van de keepershandschoenen. Bij BKeeper bieden we alleen contactpalmen die ongelooflijk grip en goede duurzaamheid bieden op alle speeloppervlakken (synthetisch, schurend, gestabiliseerd). Wij adviseren u om onze hybride gesneden keepershandschoenen zoals de Anzar, Anzar 2.0 of Naos te bekijken.

Wat is het verschil tussen aqua keepershandschoenen en dry pitch voetbalhandschoenen?

In de voetbalwereld, vooral bij de keeperspositie, praten we vaak over aqua keepershandschoenen. Deze handschoenen zijn ontworpen met aqua-conntactschuim om je prestaties te optimaliseren tijdens voetbalwedstrijden in de regen (nat veld). Bij BKeeper hebben wij drie keepershandschoenen met aquafoam (Neo blauw, Vega Aqua en Anzar) die zijn gevalideerd door amateur- en professionele keepers zoals Jean Louchet die voor Valenciennes speelt in competitie 2.

Dan zijn er keepershandschoenen voor droge velden waarbij handschoenmerken de keuze hebben om hun eigen schuim te kiezen. Er zijn verschillende soorten schuim voor keepershandschoenen, wij presenteren ze van het minst efficiënt tot meest efficiënt. Er is zacht, superzacht, giga grip en contactschuim. Bij BKeeper gebruiken we op al onze keepershandschoenen uitsluitend contactschuim.

Waarom kiezen voor BKeeper keepershandschoenen?

Het Franse merk keepershandschoenen is ontworpen door keepers voor keepers.

De oprichter van het merk was een semiprof keeper en kon begrijpen dat het belangrijk is om goede handschoenen te hebben om zich zelfverzekerd te voelen tijdens wedstrijden, een klein minpuntje was dat high-end voetbalhandschoenen erg duur zijn (meer dan € 100). We hebben besloten het merk BKeeper te naar Nederland te brengen en alleen hoogwaardige producten aan te bieden tegen een onverslaanbare prijs (minder dan €60).

Sinds de oprichting van het merk dragen meer dan 10.000 professionele en amateur-keepers onze handschoenen. Er zijn ook opleidingscentra van competitie 1 zoals AS Monaco, TFC, Metz etc.. Meer dan 150 semiprof keepers (Nationaal 2/3, jonge keepers in u17 Nat of u19 Nat) die zich bij het project hebben aangesloten. Dan heb je 500 amateurvoetbalclubs in Frankrijk die dit merk vertrouwen.

Winkelwagen
;